SERVEI
Flexibilitat, compromís,
eficiència  i  proximitat
PROJECTES
El rigor en la feina ben feta
és  l'ADN  del  nostre  grup
ESTALVI
L'energia més econòmica
és la que no es consumeix

Serveis Energètics

Serveis energètics

Millorar la competitivitat de la seva empresa rebaixant la factura de la llum portant a terme mesures en l’eficiència energètica i optimitzant els consums. L’energia més econòmica és la que no es consumeix.

Facility

Facility

Gestionem els serveis, realitzant i adaptant nous processos per optimitzar els recursos dels nostres clients. Reduint els costos i millorant els ratis d'eficiència i qualitat.

Projectes

Projectes

Els nostres projectes tant en arquitectura com en enginyeria són creats per reflectir la identitat dels nostres clients. Dissenyem de forma personalitzada buscant l’equilibri estètic i l'exclusivitat, optimitzant els costos i cercant les solucions que siguin més sostenibles.

Obres

Obres

Coordinem i gestionem tot tipus d’obres i Manteniments. Disposem d’equips tècnics especialitzats vinculats amb nosaltres des de fa molts anys, garantint la qualitat i el rigor en cada obra.

Servei i flexibilitat

Servei i Flexibilitat

Compromís amb el client, adaptant-nos en tot moment a les seves necessitats, oferint un servei de qualitat, professional, ràpid i eficient. Amb l’objectiu d’aconseguir el convenciment amb les nostres accions, obtenint la fidelització dels nostres clients.
Proximitat

Proximitat

La nostra prioritat és i serà la proximitat amb els nostres clients. No entenem el Management sense la comunicació permanent amb ells, a fi de ser proactius en la millora contínua en el desenvolupament de les necessitats dels nostres clients.
Responsabilitat social

Responsabilitat Social

Des de Management 2.zero assumim la responsabilitat social i el nostre compromís per fer un món més sostenible i aportant la nostra sensibilització en cada projecte per poder deixar a les generacions vinents uns edificis més eficients.